image image image image image image image image
Podjela završnih svjedodžbi 2014. Svečana podjela završnih svjedodžbi održana je 30.06.2014. u dvorani škole. Završni ispit položilo je 149 učenika i to 62 učenika tehničkog programa i 87 učenika industrijsko obrtničkog programa. Najboljim učenicima škole, ravnatelj je uručio knjige, a za učenika generacije proglašen je Stjepan Močilac iz 4.ct. Svečanost su izvrsnom točkom obogatili članovi Kazališta sjena, koji djeluju u sklopu Promenada kluba, pod vodstvom Igora Beketića. Nagrađeni su slijedeći učenici: Antonio Perašin, 4.at – osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz strojarskih konstrukcija Alen Blažević, 4.at - osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz AUTO CAD-a Luka Dobrinić, 3.e - odličan uspjeh i osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju elektromehaničara Marko Ivančić, 4.ct - osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju iz CATIA-e Antonio Maradin, 3.a – odličan uspjeh i uzorno vladanje Stjepan Močilac, 4.ct – odličan uspjeh i uzorno vladanje, učenik generacije Fotografije s podjele završnih svjedodžbi pogledajte OVDJE. 30.06.2014.
Mokri, veseli i bučni maturanti prodefilirali gradom I ova generacija karlovačkih maturanata odradila je svečanu maturantsku povorku unatoč kiši, koja ih cijeli dan zalijeva izvana, a i oni svoje mlade organizme iznutra, ali s nečim drugim. Cijeli članak i FOTO GALERIJU pogledajte na KAportalu! 16.05.2014.
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    
Francuzi obišli Tehničku školu Karlovac Da Tehnička škola Karlovac stvara brojne stručnjake, da se radi kvalitetno i prate najnoviji trendovi, uvjerili su se i ugledni gosti iz automobilske industrije iz Francuske. Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, odlučili su posjetiti baš karlovačku školu. To nije slučajno, jer se upravo tu školuju automehaničari, kao i posve novi stručni kadar – automehatroničari. „Naša je škola stekla pravo na korištenje 371.256,00 Eura, putem projekta „E-learning u automehatronici“ u sklopu IPA projekta Europske unije. Cilj projekta je izrada novih nastavnih planova i programa za zanimanja automehaničara u trogodišnjem trajanju, te automehatroničara u četverogodišnjem školskom ciklusu.  Riječ je o novom zvanju koji buduće stručnjake specijalizira za održavanje elektroničkih sustava vozila, dijagnostike i servisiranje suvremenih cestovnih vozila.“ – napomenuo je ravnatelj Tehničke škole Karlovac prof. Mile Lulić. Goste je pozdravio i županijski pročelnik za prosvjetu Željko Šančić. Gosti su pak izrazili zadovoljstvo viđenim i pohvalili napore domaćina u praćenju novih tehnologija u autoindustriji. (I.Š./Večernji list) 26.11.2013.
Pokrećemo novi projekt!  U našoj školi pokrenut je projekt  Inicijativa mladića, koji je namijenjen mladićima uzrasta od 14 do 19 godina. Organizira ga neprofitna organizacija CARE u suradnji s 9 međunarodnih organizacija i partnera iz regije i uz potporu Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške. Cilj projekta je promoviranje zdravih obrazaca ponašanja i nenasilja u odnosima s vršnjacima oba spola. Koordinator projekta je Marin Maras prof. matematike.  
Posvojimo dupina Pod ovim nazivom pokrećemo projekt čiji je cilj ukazati na nužnost očuvanja biljnih i životinjskih vrsta u našem Jadranu. U projektu će sudjelovati svi učenici škole na način da plastične boce i limenke odlažu u spremnike za pet ambalažu, a novac od prikupljenih boca bit će namijenjen za posvajanje dupina. Kao rezultat ovog projekta nastat će izložba, održat će se kviz za učenike, a bit će i prikazane najbolje prezentacije iz pojedinih područja . Projekt će biti zaključen zajedničkim izletom na otok Lošinj uz posjet Lošinjskom edukacijskom centru o moru.    
E-learning u automehatronici  Objavljene nove web stranice projekta E_learning u automehatronici.      
Projekt E-learning u automehatronici Naša je škola stekla pravo na korištenje 371.256 eura, putem projekta „E-learning u automehatronici“ u sklopu IPA projekta  Europske unije. Cilj projekta je  izrada novih nastavnih planova i programa za zanimanja automehaničara u trogodišnjem trajanju, te automehatroničara u četverogodišnjem školskom ciklusu.  

Tehnička škola Karlovac

Natječaj za popunu radnih mjesta

Detalje NATJEČAJA za popunu radnih mjesta: 1 profesora/icu hrvatskog jezika, 1 profesora/icu računalstva, 1 profesora/icu elektro skupine predmeta, 1 profesora/icu tjelesne i zdravstvene kulture, 1 predavača/icu prve pomoći u prometu potražite ovdje.

 Objavljeno 7.10.2011.  SŠ


 

 

Obilježena 20. godišnjica napada na grad Karlovac.

Kako smo obilježili 20. godišnjicu napada na grad Karlovac pogledajte ovdje.                                                              

Objavljeno 5.10.2011.  SŠ

 


 

 

   

Predavanje o ulasku RH u EU

 26. rujna u 14:00 sati održat će se predavanje za učenike završnih razreda naziva „Upoznajmo EU“. Predavanje će održati službenici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske. U okviru jednog školskog sata obradit će se povijest EU, institucije EU te Hrvatska i EU.

 Objavljeno 25.09.2011. SŠ


 

 

   

Obavijesti o početku nove šk.godine 2011./12.

Razne obavijesti vezane uz početak nove šk. godine potražite ovdje.                                                                                                           

 Objavljeno 3.09.2011. SŠ


 

   

Vremenik izradbe i obrane završnog rada za jesenski rok

Vremenik izradbe i obrane završnog rada za jesenski rok 2011. godine potražite ovdje.

Objavljeno 5.07.2011. SŠ


 

   

Raspored popravaka

Raspored popravaka za jesenski rok šk. god. 2010./2011. potražite ovdje.                                                                                                                                                         

Objavljeno: 6.7.2011. SŠ


 
   

Razne obavijesti vezane uz kraj školske godine

 Podatke o završetku nastavne godine, o popravcima, podjeli svjedodžbi, o mapama za obrtnička zanimanja, upisima u sljedeću školsku godinu, potražite ovdje.

Objavljeno: 8.6.2011. SŠ


 

   

Udžbenici za 2011./2012.

Popise udžbenika za novu školsku godinu 2011./2012. možete preuzeti ovdje.                                                                                           

Popise dostavio i za popise odgovoran knjižničar Nenad Barešić

Objavljeno: 27.6.2011. SŠ


 
   

Podjela završnih svjedodžbi 2011.

Kako je bilo na podjeli završnih svjedodžbi pogledajte ovdje.                                                                                                   

Objavljeno: 29.6.2011. SŠ


 

   

Rang liste

Rezultati rangiranja.                                                                                 

Objavljeno 5.07.2011. SŠ


 

   

Page 11 of 18

do završetka prvog polugodišta

Ostale vijesti

Banner