image image image image image image image image
Maškare u školi 27.02.2017. i u našoj školi su se pojavile maškare. Kako je to izgledalo pogledaj u SLIKAMA. 02.03.2017.
Akcija - sigurnije u prometu U organizaciji HAK Zagreb i Autokluba Karlovac, dana 28.02.2017. održana je akcija za povećanje sigurnosti u cestovnom prometu. U sklopu akcije za učenike prometne struke održano je predavanje o važnosti uporabe sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka uz prikazivanje filmova i iznošenje statističkih podataka o stradanjima u prometu kao posljedici nevezivanja. Nakon toga na parkiralištu ispred škole bila je demonstracija prevrtanja vozila i putnika u njemu, uz korištenje sigurnosnih pojaseva te testiranje samih sigurnosnih pojaseva.Svi zainteresirani učenici mogli su sudjelovati u demonstraciji. Više fotografija pogledaj OVDJE.  
15. Županijski turnir učitelja u odbojci - 2. mjesto Naša škola bila je domaćin 15. tradicionalnog odbojkaškog natjecanja djelatnika osnovnih i srednjih škola, te učeničkih domova Karlovačke županije, koji je održan po lijepom vremenu i u dobroj atmosferi, u srijedu 01.06.2016; na igralištu škole. Više pročitajte OVDJE! Pogledajte kako je to izgledalo, u stotinjak  fotografija, iz perspektive našeg fotografa ZG fotka. Pogledajte i video. 07.06.2016.
Dodjela priznanja za ostvarene uspjehe na Državnim natjecanjima 2016.   U četvrtak 12. svibnja 2016. na prigodnoj svečanosti, najboljim učenicima i njihovim mentorima, koji su svojim radom i ostvarenim rezultatima na Državnim natjecanjima doprinijeli ugledu škole, ravnatelj je uputio čestitke te učenicima uručio knjige. Kako bi se iskazala važnost događaja pozvana je i TV 4 rijeke. Pogledaj cijelu priču Koji su to učenici vidi OVDJE. Fotografije vidi OVDJE. 13.05.2016.  
Otvorena specijalizirana učionica   Otvorena je specijalizirana strukovna učionica za upravljanje i regulaciju, robotiku i tehničku mehaniku. Za rad nastavnika i učenika na raspolaganju je 12 računala projektor,industrijski robot, čija će upotreba osigurati nova znanja i vještine te tako poboljšati konkurentnost pojedinca na tržištu rada. Fotografije pogledaj OVDJE. 12.02.2016.    
14. Županijski turnir učitelja u odbojci U utorak, 26.05.2015. održan je 14. Županijski turnir učitelja u odbojci, u organizaciji OŠ „Netretić“. Turnir je igran na dva vanjska igrališta OŠ „Jarče Polje“, s početkom u 15:30 sati. Na turniru su sudjelovali: „OŠ Barilović“, „OŠ Vladimir Nazor“, „OŠ Netretić“, „OŠ Plaški“, „OŠ Rakovica“, Mješovita Industrijsko-Obrtnička Škola Karlovac“, „Obrtnička i Tehnička Škola Ogulin“, „Šumarska i Drvodjeljska Škola Karlovac“, „Tehnička Škola Karlovac“ i „Policijska Uprava Karlovačka“. Više pročitajte OVDJE! Fotografije 27.05.2015,
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    
E-learning u automehatronici  Objavljene nove web stranice projekta E_learning u automehatronici.      

Tehnička škola Karlovac

Nagradni natječaj za izbor najbolje fotografije na temu "Moja domovina"

Više pročitajte OVDJE.

09.02.2015.


 

Obavijest

Sastanak vijeća učenika održat će se u petak, 23.01.2015; u 13:00 sati, u učionici 36. Sastanku treba prisustvovati predsjednik razrednog odjela ili njegov zamjenik.

Predsjednica Vijeća učenika

Lucija Danilović, 3.at

22.01.2015.


   

Natječaj za popunu radnog mjesta - Tajnik škole

Tekst natječaja pogledajte OVDJE.

Ovaj natječaj je po nalogu inspekcije poništen.

23.12.2014.


 

   

Prekvalifikacija za poslužitelje na CNC strojevima

U našoj školi se već duže vrijeme obavlja prekvalifikacija za poslužitelje na CNC strojevima. U sklopu programa za osposobljavanje, obavljaju se vježbe na CNC strojevima u našem školskom kabinetu.

Polaznici uče programiranje CNC strojeva (glodalice i tokarilice), a nakon toga samostalno programiraju, unose programe, podešavaju stroj, mjere alate (korekcije alata) i postavljaju alate za obradu, te pokreću alatni stroj i izrađuju komade prema tehničkom crtežu.

Nakon obuke obavljaju se ispiti iz praktične primjene znanja sa konkretnim zadacima, nakon čega polaznici dobiju uvjerenja o osposobljenosti za navedeno zanimanje.

Fotografije s prekvalifikacije pogledajte OVDJE.

Anto Gagula, dipl. ing.

19.12.2014.


   

Natječaj za popunu radnih mjesta

Više pogledajte OVDJE.

24.11.2014.


   

Donacija mandarina

U ponedjeljak, 17.11.2014; stigla nam je donacija mandarina iz doline Neretve.

Gospodin Ključe Ivo, iz Opuzena, donirao je 1 tonu mandarina Tehničkoj školi Karlovac.

Po dolasku mandarina predsjednici razreda preuzeli su vrećice i određenu količinu mandarina, a predmetni nastavnici su pomogli učenicima kod raspodjele u razredu.

Mandarine su namijenjene i svim zaposlenicima.

Nadamo se da će svi uživati u svježim i ukusnim plodovima.

Fotografije

HVALA gospodinu Ključe!

17.11.2014.


   

FER - Dan otvorenih vrata 2014.

Fakultet elektrotehnike i računarstva i ove godine u sklopu Smotre Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata, koji će se održati u subotu 15.11.2014. godine, od 10:00 do 16:00 sati.

 

Poziv na Dan otvorenih vrata FER-a

 

Program Dana otvorenih vrata FER-a

 

Fotografije s Dana otvorenih vrata FER-a

 

Posjetite našu web stranicu: http://www.fer.unizg.hr/otvorena_vrata,

 

kao i Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/1547690542109745/

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

12.11.2014.


   

Poludnevni stručni izlet u Ozalj

Učenici 2.A i 2.E bili su u utorak, 04.11.2014. na poludnevnom stručnom izletu u Ozalju.

Tijekom izleta učenici su obišli HE Ozalj (Munjaru), te se upoznali s radom HE Ozalj, kao dijela ElektroEnergetskog Sustava.

Uz pratnju stručnog vodiča, obišli su Stari grad Ozalj te Muzej gdje su bili upoznati s djelovanjem ozaljskog kulturnog kruga kao i radom i životom ozaljske slikarice Slave Raškaj kao i povijesnim podacima o starom gradu Ozlju.

Također su obišli i Pavlinski samostan u Sveticama gdje nas je pater Marko Glogović upoznao sa prekrasnom baroknom crkvom Rođenja BDM, te pavlinskim samostanom kao i poviješću pavlinskog reda, te njihovim utjecajem na stanovništvo ovog kraja kroz povijest.

Fotografije pogledajte OVDJE.

05.11.2014.


   

Projekt: "Budi NEovisan, budi svoj"

U ovoj školskoj godini Tehnička škola Karlovac sudjeluje u projektu udruge Carpe Diem „Budi NEovisan, budi svoj“.

Aktivnosti projekta obuhvaćaju edukativne programe za nastavnike i učenike.

Cilj projekta je prevencija ovisnosti kroz izgradnju i jačanje samopouzdanja i samopoštovanja te pozitivne slike o sebi i drugima kao i usvajanje znanja iz različitih područja psihologije koja su nužna za uspostavu kvalitetnog odnosa između mladih i odraslih.

Edukativni programi za prosvjetne djelatnike sastoje se od dva dijela:

Ø stjecanje znanja i vještine u različitim psihološkim područjima

Ø primjena stečenog u svakodnevnom susretu s mladima

Program za učenike obuhvaća slijedeća područja:

Ø trening socijalnih vještina

Ø radionice „Ovisnost i mladi“

Ø debatni klub

Ø obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti

Ø izrada završne brošure

Polaznici radionica za sada su učenici 2.BT razreda, a u drugoj fazi realizacije projekta bit će uključeni i ostali zainteresirani učenici.

Fotografije pogledajte OVDJE!

05.11.2014.


   

Popisi i fotografije Maturanata...od generacije 2002./03. do danas...

Maturante Tehničke škole Karlovac, kao i ostalih škola u Županiji, odnosno Republici Hrvatskoj potražite OVDJE.

04.11.2014.


   

Page 11 of 28

do uskršnjih praznika

Ostale vijesti

Banner