image image image image image image
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    
Francuzi obišli Tehničku školu Karlovac Da Tehnička škola Karlovac stvara brojne stručnjake, da se radi kvalitetno i prate najnoviji trendovi, uvjerili su se i ugledni gosti iz automobilske industrije iz Francuske. Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, odlučili su posjetiti baš karlovačku školu. To nije slučajno, jer se upravo tu školuju automehaničari, kao i posve novi stručni kadar – automehatroničari. „Naša je škola stekla pravo na korištenje 371.256,00 Eura, putem projekta „E-learning u automehatronici“ u sklopu IPA projekta Europske unije. Cilj projekta je izrada novih nastavnih planova i programa za zanimanja automehaničara u trogodišnjem trajanju, te automehatroničara u četverogodišnjem školskom ciklusu.  Riječ je o novom zvanju koji buduće stručnjake specijalizira za održavanje elektroničkih sustava vozila, dijagnostike i servisiranje suvremenih cestovnih vozila.“ – napomenuo je ravnatelj Tehničke škole Karlovac prof. Mile Lulić. Goste je pozdravio i županijski pročelnik za prosvjetu Željko Šančić. Gosti su pak izrazili zadovoljstvo viđenim i pohvalili napore domaćina u praćenju novih tehnologija u autoindustriji. (I.Š./Večernji list) 26.11.2013.
Pokrećemo novi projekt!  U našoj školi pokrenut je projekt  Inicijativa mladića, koji je namijenjen mladićima uzrasta od 14 do 19 godina. Organizira ga neprofitna organizacija CARE u suradnji s 9 međunarodnih organizacija i partnera iz regije i uz potporu Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške. Cilj projekta je promoviranje zdravih obrazaca ponašanja i nenasilja u odnosima s vršnjacima oba spola. Koordinator projekta je Marin Maras prof. matematike.  
Posvojimo dupina Pod ovim nazivom pokrećemo projekt čiji je cilj ukazati na nužnost očuvanja biljnih i životinjskih vrsta u našem Jadranu. U projektu će sudjelovati svi učenici škole na način da plastične boce i limenke odlažu u spremnike za pet ambalažu, a novac od prikupljenih boca bit će namijenjen za posvajanje dupina. Kao rezultat ovog projekta nastat će izložba, održat će se kviz za učenike, a bit će i prikazane najbolje prezentacije iz pojedinih područja . Projekt će biti zaključen zajedničkim izletom na otok Lošinj uz posjet Lošinjskom edukacijskom centru o moru.    
E-learning u automehatronici  Objavljene nove web stranice projekta E_learning u automehatronici.      
Projekt E-learning u automehatronici Naša je škola stekla pravo na korištenje 371.256 eura, putem projekta „E-learning u automehatronici“ u sklopu IPA projekta  Europske unije. Cilj projekta je  izrada novih nastavnih planova i programa za zanimanja automehaničara u trogodišnjem trajanju, te automehatroničara u četverogodišnjem školskom ciklusu.  

Tehnička škola Karlovac

Obavijest maturantima tehničkog programa

Maturanti tehničkog programa koji imaju popravak a žele izaći na jesenski rok Državne mature imaju pravo na dva popravna roka. Ti učenici mogu (ukoliko ne polože ispit u 1.roku koji je od 01.- 03.06.2011.) izaći na drugi ljetni rok koji će se održati krajem lipnja.
Ukoliko učenik ne položi drugi popravni ispit negativno je ocijenjen na kraju školske godine. Maturanti koji žele izaći na jesenski popravni rok, Državnu maturu mogu polagati tek slijedeće školske godine.

Ravnatelj: Lulić, Mile, prof.

Objavljeno: 2.6.2011. SŠ 


  

 

 

Upisi 2012./2013.

Informacije o upisima za sljedeću nastavnu godinu potražite ovdje.                                                                                                           

Objavljeno: 31.5.2011. SŠ 


 
   

Popravci za maturante

Termine popravaka za završne razrede potražite ovdje.                                                                                                                                            

 Objavljeno: 24.5.2011. SŠ


 

   

Revijalne nogometne utakmice

Ako vas zanima kako su protekle revijalne nogometne utakmice između profesora i učenika 4AT, te profesorica i učenica, pogledajte ovdje.

 Objavljeno: 19.5.2011. SŠ


 


   

Državni VICEPRVACI

 Naši su odbojkaši postali VICEPRVACI države. Čestitamo!! Više pročitajte ovdje.                                                   

Objavljeno: 14.5.2011. SŠ


 

   

Obavijest o povorci maturanata

Obavijest pogledajte ovdje.                                                                                             

Objavljeno: 5.5.2011. SŠ

 
   

Kviz

20. travnja, u sklopu projekta «Posvojimo dupina - učinimo nešto za naše more» održan je kviz. Više o tom, potražite ovdje.

Objavljeno: 25.4.2011. SŠ


 

   

Imamo IVANA!

Usvojili smo dupina Ivana! Dokumente o posvojenju pogledajte ovdje.                                                                                                                                         

 Objavljenoo 15.04.2011.  SŠ


 


   

Javna nabava

Pregled sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihovom izvršenju  Više

 Objavljeno: 7.4.2011. Anić


 

   

Vozit ću špediciju!

O Maji Krajačić, jedinoj djevojci u našoj školi koja se školuje za vozačicu pročitajte ovdje.                                                                                

Objavljeno: 31.3.2011. SŠ

 
   

Page 11 of 16

do kraja nastavne godine

Ostale vijesti

Banner