image image image image image image image image
14. Županijski turnir učitelja u odbojci U utorak, 26.05.2015. održan je 14. Županijski turnir učitelja u odbojci, u organizaciji OŠ „Netretić“. Turnir je igran na dva vanjska igrališta OŠ „Jarče Polje“, s početkom u 15:30 sati. Na turniru su sudjelovali: „OŠ Barilović“, „OŠ Vladimir Nazor“, „OŠ Netretić“, „OŠ Plaški“, „OŠ Rakovica“, Mješovita Industrijsko-Obrtnička Škola Karlovac“, „Obrtnička i Tehnička Škola Ogulin“, „Šumarska i Drvodjeljska Škola Karlovac“, „Tehnička Škola Karlovac“ i „Policijska Uprava Karlovačka“. Više pročitajte OVDJE! Fotografije 27.05.2015,
Naši maturanti 2014./15. Fotografije i popise maturanata naše škole pogledajte OVDJE. 20.05.2015.
Obilježen Dan sporta U utorak, 12.05.2015; u našoj školi obilježen je Dan sporta. Tom prigodom odigrane su dvije malonogometne i jedna odbojkaška utakmica. Više pročitajte OVDJE. Fotografije pogledajte OVDJE. 15.05.2015.
Dan planeta Zemlje 2015. 22. travnja se diljem svijeta obilježava kao Dan planete Zemlje. PowerPoint prezentaciju naših vrijednih učenika pogledajte OVDJE. 22.04.2015.  
13. županijski turnir učitelja u odbojci - 3. mjesto U petak, 09.01.2015; u OŠ „Vladimir Nazor“, u Dugoj Resi, održan je 13. Županijski turnir učitelja u odbojci. Ekipa naše škole u sastavu: Irena Ratkaj, Ivana Pregelj, Matea Vlašić, Valentina Palajsa, Hrvoje Pavletić, Damir Požar i Dario Mrzljak, predvođena sportskom manager-icom Željkom Mihalić Cahun, osvojila je izvrsno 3. mjesto. Kolega Dario Mrzljak proglašen je najboljim blokerom turnira. Prvo kolo smo bili slobodni, u drugom kolu izgubili smo od pobjednika turnira, O.Š. „Netretić“ s 2:0 u setovima. Drugi set je zamalo otišao u našu korist, što bi vjerojatno okrenulo utakmicu u pozitivnom smjeru za nas, ali ipak nismo uspjeli. Treću utakmicu pobijedili smo SŠ „Slunj“ s 2:0 u setovima, a za treće mjesto Mješovito Industrijsko Obrtničku Školu Karlovac s 2:0 u setovima. Drugo mjesto pripalo je ekipi domaćina. Čestitamo! Fotografije pogledajte OVDJE. 10.01.2015.
Podjela završnih svjedodžbi 2014. Svečana podjela završnih svjedodžbi održana je 30.06.2014. u dvorani škole. Završni ispit položilo je 149 učenika i to 62 učenika tehničkog programa i 87 učenika industrijsko obrtničkog programa. Najboljim učenicima škole, ravnatelj je uručio knjige, a za učenika generacije proglašen je Stjepan Močilac iz 4.ct. Svečanost su izvrsnom točkom obogatili članovi Kazališta sjena, koji djeluju u sklopu Promenada kluba, pod vodstvom Igora Beketića. Nagrađeni su slijedeći učenici: Antonio Perašin, 4.at – osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz strojarskih konstrukcija Alen Blažević, 4.at - osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz AUTO CAD-a Luka Dobrinić, 3.e - odličan uspjeh i osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju elektromehaničara Marko Ivančić, 4.ct - osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju iz CATIA-e Antonio Maradin, 3.a – odličan uspjeh i uzorno vladanje Stjepan Močilac, 4.ct – odličan uspjeh i uzorno vladanje, učenik generacije Fotografije s podjele završnih svjedodžbi pogledajte OVDJE. 30.06.2014.
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    
Francuzi obišli Tehničku školu Karlovac Da Tehnička škola Karlovac stvara brojne stručnjake, da se radi kvalitetno i prate najnoviji trendovi, uvjerili su se i ugledni gosti iz automobilske industrije iz Francuske. Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, odlučili su posjetiti baš karlovačku školu. To nije slučajno, jer se upravo tu školuju automehaničari, kao i posve novi stručni kadar – automehatroničari. „Naša je škola stekla pravo na korištenje 371.256,00 Eura, putem projekta „E-learning u automehatronici“ u sklopu IPA projekta Europske unije. Cilj projekta je izrada novih nastavnih planova i programa za zanimanja automehaničara u trogodišnjem trajanju, te automehatroničara u četverogodišnjem školskom ciklusu.  Riječ je o novom zvanju koji buduće stručnjake specijalizira za održavanje elektroničkih sustava vozila, dijagnostike i servisiranje suvremenih cestovnih vozila.“ – napomenuo je ravnatelj Tehničke škole Karlovac prof. Mile Lulić. Goste je pozdravio i županijski pročelnik za prosvjetu Željko Šančić. Gosti su pak izrazili zadovoljstvo viđenim i pohvalili napore domaćina u praćenju novih tehnologija u autoindustriji. (I.Š./Večernji list) 26.11.2013.

Tehnička škola Karlovac

Dostava dokumentacije potrebite za upis

VAŽNO!!!

Molimo kandidate kojima je uvjet za upis u određeni program liječnička svjedodžba medicine rada i/ili ugovor o naukovanju (što kandidati mogu provjeriti na svom sučelju Moji rezultati/Detaljno), da navedenu dokumentaciju dostave u školu NAJKASNIJE 21.kolovoza do 9:00 sati.

Kandidati koji tada ne dostave potrebitu dokumentaciju bit će BRISANI sa ljestvica poretka i morat će konkurirati na jesenskom upisnom roku u programima u kojima je ostalo slobodnih mjesta.

Učenici koji nisu dostavili svu potrebitu dokumentaciju su:

  • Kozina, Igor
  • Parapatić, Alen
  • Pastor, Kristijan
  • Goršić Antonio
  • Valetić, Luka
  • Paropatić, Dejan

Sanda Šutalo, Silvija Kovačina, upisne koordinatorice

Objavljeno 19.8.2013.


 

Popis udžbenika za nastavnu godinu 2013./14.

Popis udžbenika pogledajte OVDJE.

Učenici 3.E razreda zanimanja ElektroInstalater i ElektroMehaničar nemaju matematiku u 3. razredu, pa tako ne trebaju ni udžbenik: Matijević, Salamon, Šego - Matematika u struci 3 - udžbenik Alka skrpit!

Popis udžbenika sastavio: Nenad Barešić, dipl. knjižničar

12.07.2013.


 

   

Primopredaja doniranog kombija

U četvrtak, 11.07.2013. tvrtka „Renault-Nissan Hrvatska“, je u prostorijama praktikuma Tehničke škole Karlovac, službeno predala donirano vozilo (kombi).

Tako je nastavljena dugogodišnja suradnja između naše škole i tvrtke „Renault-Nissan Hrvatska“ na obostrano zadovoljstvo kako kroz tehničku potporu tako i putem osposobljavanja naših djelatnika u obrazovnom centru „Revoz d.d.“ Novo Mesto, Slovenija.

Fotografije s primopredaje pogledajte OVDJE!

12.07.2013.


   

Popisi učenika s pravom upisa u našu školu

Popise učenika s pravom upisa u našu školu, te detaljne informacije o tome kada tko treba doći u školu pogledajte ovdje.

Sanda Šutalo, Silvija Kovačina, upisne koordinatorice

Objavljeno 8.7.2013.


   

Posredovanje pri zapošljavanju - UČENIČKI SERVIS

Na temelju rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (Klasa: UP/I-102-02/11-02/03, Ur.broj: 526-08-02-03/4-11-2 od 15.6.2011. godine) Gimnazija Karlovac obavlja poslove posredovanja pri zapošljavanju redovitih učenika srednjoškolskih ustanova u Karlovačkoj županiji isključivo tijekom zimskog, proljetnog i ljetnog odmora, trajanje kojeg je u tekućoj školskoj godini propisano Odlukom ministra znanosti, obrazovanja i športa.

Poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika preko učeničkog servisa, Gimnazija Karlovac obavlja u skladu s odredbama Pravilnika o obavljanju djelatnosti u vezi sa zapošljavanjem (NN 19/11.).

Sve informacije o učlanjenju i radu sa učeničkim servisom dostupne su na mrežnim stranicama Gimnazije Karlovac i na broj telefona 047/654-130.

14.06.2013.


   

Mladi u pokretu

Više od događaju saznajte na web-stranici: http://ec.europa.eu/youthonthemove/events/2013/20130615-zagreb_en.htm

i na Facebooku: https://www.facebook.com/YouthontheMoveEurope

14.06.2013.


   

Ljetna škola informatike

I ove godine Udruga informatičara Karlovačke županije u razdoblju od 01.07. do 12.07. organizira Ljetnu školu informatike! Radionice su podijeljene na: Radionice za osnovnu školu, Radionice za srednju školu, te na Radionice za nastavnike!

POZIV

PROGRAM

PRIJAVNICA

06.06.2013.


   
   

Upiši se!

Tehnička škola Karlovac upisuje čak 244 učenika, četiri zanimanja su deficiitarna i nude stipendije i posao. Više pročitajte OVDJE!

20.05.2013.


   

Ispratili smo još jednu generaciju maturanata

Za maturante diljem Hrvatske završila je još jedna nastavna godina. Nakon zadnjih provjera znanja i zaključivanja ocjena, već uobičajeno ulicama našega grada prošla je povorka maturanata, koja je svoju feštu do dugo u noć nastavila na ŠRC Korana. Za glazbeni dio programa pobrinula se Maja Šuput.

KaPortal donosi prigodni tekst i fotografije s ovogodišnje povorke maturanata. Više pročitajte i pogledajte OVDJE!

Fotografije maturanata naše škole pogledajte OVDJE!

Dragi maturanti, želimo Vam puno uspjeha u daljnjem životu!

Nastavnici i osoblje Tehničke škole Karlovac

18.05.2013.


   

Page 11 of 23

do završetka nastavne godine

Ostale vijesti

Banner