image image image image image image
Tjedan cjeloživotnog učenja U tjednu od 1. do 7. listopada 2018. održava se 12. tjedan cjeloživotnog učenja. Tim povodom u školi je održana radionica rada s 3D printerom i scanerom za učenike 3. bt razreda. Učenici 4.at (programa računalni tehničar za strojarstvo) uz vodstvo nastavnika Ante Gagule demonstrirali su rad s navedenim uređajima a učenicima je prezentiran princip rada 3D printera te scanera. Tako su se učenici elektrotehničkog programa mogli upoznati s dijelom vježbi iz strojarske struke.  Više fotografija vidi OVDJE
Prijem za uspješne učenike   5.lipnja u školi je održan prijem za sve učenike i mentore koji su sudjelovali na Državnim natjecanjima. Učenicima i mentorima ravnatelj, g. Janković podijelio je posebne nagrade za uspjeh na natjecanjima. Sve su popratili i karlovački mediji. Fotografije vidi OVDJE. 06.06.2018.
Akcija - sigurnije u prometu U organizaciji HAK Zagreb i Autokluba Karlovac, dana 28.02.2017. održana je akcija za povećanje sigurnosti u cestovnom prometu. U sklopu akcije za učenike prometne struke održano je predavanje o važnosti uporabe sigurnosnih pojaseva i zračnih jastuka uz prikazivanje filmova i iznošenje statističkih podataka o stradanjima u prometu kao posljedici nevezivanja. Nakon toga na parkiralištu ispred škole bila je demonstracija prevrtanja vozila i putnika u njemu, uz korištenje sigurnosnih pojaseva te testiranje samih sigurnosnih pojaseva.Svi zainteresirani učenici mogli su sudjelovati u demonstraciji. Više fotografija pogledaj OVDJE.  
Otvorena specijalizirana učionica   Otvorena je specijalizirana strukovna učionica za upravljanje i regulaciju, robotiku i tehničku mehaniku. Za rad nastavnika i učenika na raspolaganju je 12 računala projektor,industrijski robot, čija će upotreba osigurati nova znanja i vještine te tako poboljšati konkurentnost pojedinca na tržištu rada. Fotografije pogledaj OVDJE. 12.02.2016.    
EU projekt "Sunčana mehatronika" Općenito o projektu pročitajte OVDJE. Izvješće s 1. radnog sastanka projektnog tima pročitajte OVDJE. Fotografije s 1. radnog sastanka projektnog tima pogledajte OVDJE. 06.02.2014. Sve o projektu pročitajte i pogledajte na sljedećem linku: http://sunnymechatronics.eu/ 04.04.2014.    
E-learning u automehatronici  Objavljene nove web stranice projekta E_learning u automehatronici.      

Tehnička škola Karlovac

BMK karavana

3.11. u našoj će školi gostovati BMK karavana. Događanja će započeti u 11:00 sati. Učenici će  moći sudjelovati  u crtanju grafita, te u raznim radionicama. Gledat će se video projekcije. Sudionici karavane će prespavati u našoj školi, te idući dan nastaviti za Križevce. Dodatne informacije i materijale o projektu moći će se nabaviti na BMK štandu.

I vi možete postati dio kampanje tako da glasujete za Zvonka, link:  http://www.facebook.com/#!/GlasajZaZvonka .Tko je Zvonko saznat ćemo u četvrtak. Zvonko sprema nagrade za najbolje video uradke i osobe s najviše linkova na Zvonkovoj stranici. Uključi se.....

 Objavljeno 25.10.2011.  SŠ


 

Natječaj za popunu radnih mjesta

Detalje NATJEČAJA za popunu radnih mjesta: 1 profesora/icu hrvatskog jezika, 1 profesora/icu računalstva, 1 profesora/icu elektro skupine predmeta, 1 profesora/icu tjelesne i zdravstvene kulture, 1 predavača/icu prve pomoći u prometu potražite ovdje.

 Objavljeno 7.10.2011.  SŠ


 

   

Obilježena 20. godišnjica napada na grad Karlovac.

Kako smo obilježili 20. godišnjicu napada na grad Karlovac pogledajte ovdje.                                                              

Objavljeno 5.10.2011.  SŠ

 


 

 

   

Predavanje o ulasku RH u EU

 26. rujna u 14:00 sati održat će se predavanje za učenike završnih razreda naziva „Upoznajmo EU“. Predavanje će održati službenici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske. U okviru jednog školskog sata obradit će se povijest EU, institucije EU te Hrvatska i EU.

 Objavljeno 25.09.2011. SŠ


 

 

   

Obavijesti o početku nove šk.godine 2011./12.

Razne obavijesti vezane uz početak nove šk. godine potražite ovdje.                                                                                                           

 Objavljeno 3.09.2011. SŠ


 

   

Raspored popravaka

Raspored popravaka za jesenski rok šk. god. 2010./2011. potražite ovdje.                                                                                                                                                         

Objavljeno: 6.7.2011. SŠ


 
   

Razne obavijesti vezane uz kraj školske godine

 Podatke o završetku nastavne godine, o popravcima, podjeli svjedodžbi, o mapama za obrtnička zanimanja, upisima u sljedeću školsku godinu, potražite ovdje.

Objavljeno: 8.6.2011. SŠ


 

   

Udžbenici za 2011./2012.

Popise udžbenika za novu školsku godinu 2011./2012. možete preuzeti ovdje.                                                                                           

Popise dostavio i za popise odgovoran knjižničar Nenad Barešić

Objavljeno: 27.6.2011. SŠ


 
   

Podjela završnih svjedodžbi 2011.

Kako je bilo na podjeli završnih svjedodžbi pogledajte ovdje.                                                                                                   

Objavljeno: 29.6.2011. SŠ


 

   

Rang liste

Rezultati rangiranja.                                                                                 

Objavljeno 5.07.2011. SŠ


 

   

Page 35 of 42

do završetka nastavne godine

Ostale vijesti

Banner