U učeničkom sučelju; nakon što se prijavite u sustav, na kartici ‘Moj odabir‘ dostupna je za preuzimanje i Potvrda o stečenom pravu upisa koja se koristi za upis u učeničke domove i slične svrhe.

Dostava dokumenata potrebnih za upis je, u ponedjeljak 16.07.2018; od 09:00 do 15:00 i u utorak 17.07.2018. od 08:00 do 11:00 sati, u učionici 36.

Potrebne dokumente po zanimanjima pogledajte OVDJE.

Napomene:

  1. Kandidati s teškoćama u razvoju (Kandidati koji su osnovnu školu završili prema rješenju ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba o primjerenome programu obrazovanja) koji posjeduju stručno mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje i koristite pravo izravnog upisa na temelju navedenog stručnog mišljenja,ne trebaju pribaviti liječničku svjedodžbu medicine rada za pojedini obrazovni program/zanimanje.
  2. Dodatni bodovi kandidata postignutih na natjecanjima iz znanja i na sportskih natjecanjima su uneseni u sustav NISpuSŠ, te ih kandidatine trebaju dostavljati pri upisu u srednje škole.

Abecedni popis učenika po zanimanjima koji su ostvarili pravo upisa:

1.A – CNC operater

1.B – Strojobravar / Tokar

1.C – Automehaničar

1.D – Vozač motornog vozila

1.E – Elektroinstalater / Elektromehaničar

1.F – Instalater grijanja i klimatizacije / Vodoinstalater

1.AT – Strojarski računalni tehničar

1.BT – Elektrotehničar

1.CT – Tehničar za mehatroniku

Skip to content