U učeničkom sučelju; nakon što se prijavite u sustav, na kartici ‘Moj odabir‘ dostupna je za preuzimanje Potvrda o stečenom pravu upisa koja se koristi za upis u učeničke domove i slične svrhe.

Dostava dokumenata potrebnih za upis je, u četvrtak 30.07.2020; od 09:00 do 15:00 i u petak 31.07.2020. od 08:00 do 11:00 sati, u učionicama 32 i 36.

Potrebne dokumente po zanimanjima pogledajte Upisna dokumentacija 2020.

Svi učenici koji su ostvarili određena dodatna prava (Izravni upis, ili dodatni bod), a u sustavu je označeno da imaju to pravo, originalnu dokumentaciju dužni su donijeti na upis.

Ako se ustanovi da dokumentacija ne postoji, ili nije vjerodostojna, učenik gubi pravo upisa i upućuje se na jesenski upisni rok.

Napomene:

  1. Kandidati s teškoćama u razvoju

– Kandidati koji su osnovnu školu završili prema rješenju ureda državne uprave u županiji, odnosno Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba o primjerenome obliku školovanja na upis ne trebaju donijeti liječničku svjedodžbu medicine rada za pojedini obrazovni program/zanimanje.

– Potrebno je donijeti “Mišljenje stučnog tima za profesionalno usmjeravanje radi stjecanja pogodnosti pri upisu učenika s teškoćama u razvoju” i “Rješenje ureda državne uprave u županiji o individualiziranom pristupu u nastavi, ili prilagođenom programu”.

  1. Dodatni bodovi kandidata postignutih na natjecanjima iz znanja i na sportskim natjecanjima su uneseni u sustav NISpuSŠ, te ih kandidatine trebaju dostavljati pri upisu u srednje škole.

Abecedni popis učenika po zanimanjima koji su ostvarili pravo upisa:

1.A – CNC operater

1.B Alatnicar/Strojobravar/Tokar

1.C Autolimar/Automehanicar

1.D Vozac motornog vozila

1.E Elektroinstalater/Elektromehanicar

1.F Bravar/Instalater grijanja i klimatizacije/Vodoinstalater

1.AT Strojarski racunalni tehnicar

1.BT Elektrotehnicar

1.CT Tehnicar za mehatroniku

Skip to content