1. siječnja 2024.

U uredu Austraininga, organizacije primateljice, održan je prvi evaluacijski sastanak s učenicima koji su mogli prisustvovati s obzirom na radno vrijeme.

Osnovni cilj evaluacijskog sastanka je dobiti dojmove sudionika o njihovim radnim mjestima, zadatcima koje obavljaju, međuljudskim odnosima na radnom mjestu i eventualnim jezičnim i komunikacijskim barijerama. Vrlo važno je i kako su učenici zadovoljni sa smještajem i hranom, kako se snalaze s gradskim prijevozom i kako izgleda suživot njih petnaestorice. Dojmove učenika koji nisu mogli prisustvovati sastanku prenijele su nastavnice u pratnji.

Anna Torok, projektna koordinatorica za Austraining, dala im je povratne informacije koje je prikupila od njihovih poslodavaca, koje su redom izrazito pozitivne.

Na kraju su učenici odigrali Kahoot! kviz kojim su provjerili svoje poznavanje Beča, a Austraining je učenika koji je dan prije imao rođendan darovao Mozart kuglama. Mi smo Austrainingu u ime naše škole uručili promotivne ruksake projekata KaRijERA i JA i STRuKa i TI te im predstavili Tehničku školu Karlovac kao Regionalni centar kompetentnosti za područja elektrotehnike i računalstva te strojarstva.

 

Skip to content