Erasmus + Kompas

Strukovne škole uključene u projekt „Compass for Progress and Excellence“ već niz godina prepoznaju da jedino zajedničkom suradnjom i inovativnim pristupom prema postojećim programima mogu potaknuti nužne promjene u strukovnom obrazovanju.

S tim ciljem članice NK suglasne su u osmišljavanju strategije razvoja novih i učinkovitih školskih kurikuluma strukovnog obrazovanja kako bi strukovne škole postale imperativ kvalitete u obrazovnom sustavu i na tržištu rada i obrazovanja EU.

Program_Erasmus_plus

Od 30. ožujka do 12. travnja 2019. učenici Tehničke škole Slavonski Brod i Tehničke škole Karlovac boravili na stručnoj praksi u Austriji(villach) u okviru projekta „Kompas Erasmus+“. Od učenika naše škole sudjelovali su: iz 3At razreda-Petra Stojković, Tin Kokotović, Mateo Klokočkii Matej Kovačević, te iz 4At razreda- Nika Jagodić i Marko Knežević.

Galerija slika

Od 10. veljače  do 02. ožujka 2019. učenici Tehničke škole Slavonski Brod, Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška i Tehničke škole Karlovac (3Bt razred- Jan Biondić, Antonio Guštin , Tomoslav Kožul)  na stručnoj praksi u Španjolskoj(Sevilla) u okviru projekta „Kompas Erasmus+“Tijek5

21.02.2019.

Galerija slika

 

Erasmus+ Kompas za inovativnost i nove vještine – više o samom projektu saznaj Erasmus_clanak3

15.11.2018.

Rezultati učenika koji su se prijavili za sudjelovanje u mobilnostima projekta Kompas mogu se vidjeti na Kompas_sifre

05.11.2018.

Pozivi za sudjelovanje u projektu mobilnosti Kompas mogu se  naći na linku Pozivi_kompas

24.09.2018.

Skip to content