Projekt RCK KaRijERA

Projekt „RCK KaRijERA“ odnosi se na uspostavu prostorno tehničkih uvjeta Regionalnog centra kompetentnosti u podsektoru elektrotehnike i računalstva (izgradnja, adaptacija i opremanje) te stvaranje mreže suradnje između različitih sektora na području Karlovačke i Primorsko goranske županije.

Regionalni centar kompetentnosti u podsektoru elektrotehnike i računalstva bit će smješten na 2. katu zgrade Oružarne u samom centru grada Karlovca.

Provedba ovog projekta omogućit će razvijanje kvalitetnih kadrova koji će kroz školovanje ovladati svim vještinama i kompetencijama koje su tražene od strane realnog sektora te koji će se nakon završetka školovanja moći uspješno uključiti na regionalno tržište rada.

Također, u novouređenim i opremljenim prostorima u partnerstvu s ključnim dionicima moći će se razvijati i provoditi programi strukovnog obrazovanja, programi formalnog i neformalnog obrazovanja odraslih te programi za učenike s teškoćama i osobe s invaliditetom, u skladu s načelima osiguravanja kvalitete i relevantnosti za potrebe tržišta rada.

Poziv na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave u projektu "RCK KaRijERA"

21.01.2020.  pozivrck_karijera1

Izmjene Poziva na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave u projektu "RCK KaRijERA"

Odluku o odabiru najpovoljnije ponude i Zapisnik o otvaranju ponuda za projekt RCK KaRijERA

Pojašnjenja predmeta nabave Poziva na dostavu ponuda u projektu "RCK KaRijERA"

30.01.2020.  pojasnjenje_karijera

Logo RCK KaRijERA

31.03.2020. RCK_karijera_logo

Letak RCK KaRijERA

01.04.2020. letak_karijera2

Skip to content