Obavijest o pozivnom natječaju za izvođenja maturalne ekskurzije,šk.god.2019./20. Sukladno Pravilniku o izvođenju višednevnih i jednodnevnih ekskurzija u školama Republike Hrvatske ,članovi Povjerenstva za provođenje istih Tehničke škole Karlovac, očituju se sljedećim priopćenjem.

1.Četiri ponude davatelja usluga putničkih agencija,pristigle su poštom na Javni poziv br.2,

2. Javnom otvaranju i razmatranju pristiglih ponuda, davatelja usluga-putničkih agencija,pristupilo je Povjerenstvo Tehničke škole Karlovac za izvođenje i regularno provođenje višednevne maturalne ekskurzije,dana 04.prosinca 2019. s početkom u 19h/prostorije Škole.

3. Tri ponude davatelja usluga/ putničke agencije,zadovoljile su Javni poziv br.2 te ih se ovim putem poziva da, 10.prosinca 2019., s početkom u 19h,pristupe prezentaciji programa i sadržaja iz Javnog poziva br.2.

Prezentacije će se održati u prostorijama Tehničke škole Karlovac, uz prisustvo roditelja učenika te gore navedenog Povjerenstva.Predviđeno vrijeme svake pojedinačne prezentacije bit će 10 minuta. Putničke agencije, prezenteri programa i sadržaja iz Javnog poziva br.2 su :

  • Turistička agencija Koncept putovanja ,Ivana Generalića 3,48000 Koprivnica,
  • Turistička agencija Speranza,Krapinska14,10 000 Zagreb,
  • Turistička agencija Ka Travel,Bogoslava Šuleka 27,47000 Karlovac

Agencija Alga travel agency d.o.o,Teslina 14 ,10 000 Zagreb nije zadovoljila tražene kriterije navedene u natječaju koje je trebalo izričito navesti jer su kao takvi objavljeni,a koje su sve druge navedene agencije ispunile.

Povjerenstvo Tehničke škole Karlovac je jednoglasno donijelo odluku za ovaj natječaj – Poziv br.2

Srdačan pozdrav Agencijama /Tehnička škola Karlovac ,6.prosinca 2019

Skip to content