1. veljače 2024.

Danas je u našoj školi za sudionike projekta ˝Improving knowledge and skills of technician students from Karlovac in Austria˝ održana dodjela Europass Mobilnost dokumenata i certifikata organizacije primateljice, Austraininga, o uspješno odrađenoj Erasmus+ mobilnosti. Dokumente je učenicima uručio ravnatelj Ivan Janković, koji je prigodnim govorom čestitao učenicima na odgovorno obavljenim pripremnim i radnim zadatcima te na tome što su sebe i našu školu na svojim radnim mjestima i za vrijeme cijelog boravka u Austriji predstavili u najboljem svjetlu. Upravo zbog tog predanog i savjesnog pristupa, učenicima je uručena i zahvalnica u ime naše škole, a dobili su i promotivne ruksake projekata „STRuKA i TI“ i „KaRijERA i JA“, u skladu s njihovim zanimanjima.

Zahvalnice su primile i nastavnice Marta Kasun Nahod, Helena Jajčević, Ivana Grgurić i Katica Oršolić, koje su provele po tjedan dana u pratnji učenicima, surađivale s njihovim mentorima i nastojale im pružiti podršku ako bi zatrebala.

Lovro Gračan, Lovre Janković, Bruno Novosel, Mislav Vrhovski, Mario Vujić, Gabrijel Joha, Jakov Kostelac, David Luketić, Luka Strahinić, Dino Tomac, David Arlešić, Roko Matijašić, Benjamin Nuhanović, Eric Stipetić i Mateo Vukelja, čestitamo vam od srca!

Ova je objava ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

This post reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

 

Skip to content